Expertisecentrum Technisch Beroepsponderwijs

Fontys Hogescholen, de Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Rotterdam hebben in 2016 hun krachten gebundeld in het opleiden van leraren voor technisch beroepsonderwijs en het ECPB opgericht. Na een pitch is voor Fellows gekozen om een identiteit en website te ontwikkelen.

 

Amsterdam City Marketing

We gaan de Amsterdam Economic Board helpen om Amsterdam internationaal nog nadrukkelijker op de kaart te zetten. Zo zijn we begin 2015 een online community voor internationaal IT talent begonnen: www.facebook.com/techamsterdam.

 

Daarnaast ontwikkelen we interactieve fietsfilms die op internationale beurzen gebruikt gaan worden. Bezoekers worden uitgenodigd om op de stand een stukje te fietsen… Afhankelijk van hun tempo zien ze vervolgens op een groot beeldscherm sfeervolle beelden van Amsterdam voorbij komen, aangevuld met relevante infographics.

Verder hebben we een serie beelden ontwikkeld die benadrukken hoe bijzonder Amsterdam is voor IT’ers.

Distinguished Gentleman's Ride

We verzorgen dit jaar de promotie van de Distinguished Gentleman's Ride in Wageningen, die door onze klant CMS wordt gesponsord. Deelnemers aan deze bijzondere motorrit rijden in hun mooiste pak op klassieke motorfietsen en ondersteunen zo verschillende goede doelen.

Amsterdam Economic Board

De Amsterdam Economic Board is de marketingorganisatie van de gemeente Amsterdam. Ze focussen zich voornamelijk op de promotie van Amsterdam. Deze promotie is onderverdeeld in drie gebieden: Experience, Business en Living.

 Voor Business hebben we een serie beelden ontwikkeld waarin de zes onderliggende clusters op aansprekende wijze in beeld worden gebracht. Hierbij worden jonge professionals ook op werkplekken getoond die je niet direct in Amsterdam zou verwachten, zoals Amsterdam Science Park en de Haven van Amsterdam.

Webcast Erasmus Universiteit

Voor de Erasmus Universiteit hebben we met veel succes een Virtuele Open Dag georganiseerd. De kijkers kwamen van over de hele wereld, van Panama tot aan Shanghai. Dankzij de grote betrokkenheid van het publiek is het een mooie live-broadcast geworden. De uitzending is later op Youtube geplaatst, daar stromen de views nog steeds binnen. Bekijk de volledige opname hier.

Erasmus_iPad.jpg

Nieuwe website voor Mijnlicentie.nl

Scan vroeg ons om een verbeterde versie van hun website te ontwerpen. Dankzij onze input is  het doorlopen van de verschillende stappen bij de nieuwe versie geoptimaliseerd. De site functioneert nu als een dashboard, waardoor de klanten er veel makkelijker een licentie kunnen afsluiten.

SCAN_macbook.jpg

Fellows verwelkomt Erasmus als klant

De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft besloten om met Fellows in zee te gaan. Op 30 november a.s. zullen we voor de Erasmus School of Law een live-uitzending van de zogenaamde virtuele open dag produceren. Wie weet wat nog meer mag volgen...

130307_ErasmusComputer.jpg

Fellows verhuist naar Hamerstraat

Op 1 december verhuist Fellows naar de ‘oude tabaksfabriek’ in Amsterdam Noord. Op deze sfeervolle nieuwe locatie kunnen we eindelijk onze passie voor racefietsen samenbrengen met ons werk als reclamebureau. We zullen het pand dan ook delen met de vermaarde racefietsbouwer RIH Sport. De combinatie van vakmanschap en passie gaat ons ongetwijfeld nog meer energie en plezier opleveren.

We hopen u binnenkort op onze nieuwe vestigingsplaats te mogen verwelkomen!

pand_contact.jpg