De Amsterdam Economic Board heeft als missie de welvaart en het welzijn in de metropoolregio Amsterdam duurzaam te versterken. De board richt zich op vijf grootstedelijke uitdagingen: circulaire economie, digitale connectiviteit, gezondheid, mobiliteit & talent voor de toekomst.  Fellows werkt sinds de zomer van 2014 voor de Amsterdam Economic Board.

We zijn begonnen met de ontwikkeling van een serie beelden en een campagnestijl inclusief middelen voor een groot talent event: ‘Itea’. Daarna heeft de Amsterdam Economic Board ons gevraagd om een community platform op te zetten om internationaal IT talent kennis te laten maken met Amsterdam als aantrekkelijke woon- en werkplek. 

 
macbook_fnv.jpg

 

De FNV is de grootste Nederlandse vakcentrale. Sinds 1 januari 2015 zijn verschillende grote bonden binnen de vakcentrale gefuseerd. Het doel van de fusie is een grote, sterke vakbeweging die nog dichter bij de leden staat.

 

Fellows werkte in het verleden al samen met Abvakabo FNV en FNV Bondgenoten. Toen in de loop van 2014 duidelijk werd dat de FNV mogelijk zou gaan fuseren werden we gelijk benaderd. Een fusie brengt immers veel veranderingen en onzekerheid met zich mee, waardoor het belang van goede communicatie nog groter wordt. Wij gaan helpen om de nieuwe kernwaarden bij de medewerkers te laden en de neuzen dezelfde kant op te krijgen.

 

 Sena - Als muziek openbaar gebruikt wordt hebben artiesten en platenproducenten recht op een vergoeding. Sena regelt dit voor ze. 

Onze samenwerking met Sena loopt al sinds 2010, toen we een pitch wonnen voor het ontwerp van hun nieuwe website. Dit project was zo succesvol dat we sindsdien als fullservice-bureau voor Sena werken. We hebben brochures, POS- materialen en radiocampagnes ontwikkeld. Verder maken we ieder jaar het jaarverslag, produceren we vier keer per jaar een magazine en hebben we talloze advertenties uitgewerkt. Ook hebben we recent de communicatiestrategie van Sena onder handen genomen.

Sena_JVS2012_cover2.jpg
 
CMS_advertentie1.jpg

CMS - Online distributeur van auto- en motorfietsonderdelen, die zich volledig op Japanse auto’s en motorfietsen richt. Het bedrijf levert wereldwijd producten.

Fellows werkt sinds 2012 als fullservice-bureau voor CMS. We ontwikkelen niet alleen strategieën en campagnes voor de internationale markt, maar ontwerpen bijvoorbeeld ook luxeverpakkingen, brochures en websites. Verder ontwikkelen en onderhouden we de pagina’s op Facebook en Pinterest.

 
Groei_website.jpg

FNV Kiem - De vakbeweging voor ruim 36.000 werkers in de kunsten, informatie, entertainment en media. 

De samenwerking tussen Fellows en FNV Kiem begon in 2010, met een interactieve live-uitzending over de standpunten met betrekking tot de nieuwe CAO. Later volgde een gewaagde guerrilla-actie op het NDSM-terrein en het mediapark in Hilversum. Het doel was simpel: leden werven. Daarna organiseerden we de inhoudelijk sterke campagne Groei, geef het door. Heel anders van aanpak, maar wel een effectieve manier om de highbrow uitgeverswereld bekend te maken met het werk van de vakbeweging.

 
HvA_Abri.jpg

Hogeschool van Amsterdam - De HvA is een van de de grootste Nederlandse instituten voor hoger onderwijs. Met zo’n 3.000 werknemers in dienst worden er jaarlijks bijna 40.000 studenten van hoogstaand onderwijs voorzien.

Fellows begon zijn samenwerking met de HvA in 2009. Sindsdien ontwikkelden we al meer dan 350 projecten, waaronder een nieuwe website en een baanbrekend concept omtrent de virtuele open dag. Als full-service bureau verzorgen we verder outdoor- en radiocampagnes, live-uitzendingen, brochures, landingspages en een breed scala aan vergelijkbaar werk.

 

Innovam - Het trainingsinstituut voor werknemers en organisaties binnen de mobiliteitsbranche.

Fellows ontwikkelde in 2013 een nieuwe campagne voor Innovam. Hierbij maakten we gebruik van een eigen onderzoek binnen de doelgroep. We willen wel weten met wie we praten natuurlijk. Al snel ontdekte Innovam dat wij meer kunnen dan reclame maken. Daarom zetten we onze kennis nu ook in om de merkstrategie en merkarchitectuur van het bedrijf te optimaliseren. En helpen we met de creatieve directie van de huisstijl.

Kennis is immers vooruitgang.

Advertentie.jpg
 
Website.jpg

SCAN (mijnlicentie.nl) - SCAN is de service organisatie van Sena en Buma/Stemra. Ze ontfermen zich over muzieklicenties die zowel bij Sena als Buma/Stemra moeten worden afgesloten.

Wij ontwikkelden voor SCAN een gebruiksvriendelijke website waar deze licenties kunnen worden afgesloten. Door middel van verschillende stapsgewijze vragenreeksen komt iedere gebruiker in zes stappen bij de juiste licentie uit. Dit scheelt een hoop tijd en frustratie. Binnenkort komt er een nieuwe versie van deze site online, die volledig door ons is gerestyled.

 

 

ARN is het Nederlandse expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche. Het bedrijf opereert vanuit de gedachte dat de behoefte aan mobiliteit blijft toenemen en Nederlandse autowegen almaar drukker worden. Hun visie: mobiliteit kan én moet duurzamer.

 

Vanaf 2015 zal Fellows ARN gaan bijstaan met de werving van leads. Een mooie uitdaging, want overtuig een garagebedrijf maar eens van het belang van duurzame afvalverwerking en recycling. We zijn net begonnen met het ontwikkelen van een campagne.

 

 
spread_klein.jpg

Therapieland - E-health is de toekomst van de medische branche. Therapieland was in Nederland de eerste zorginstelling die digitale hulp aanbood. En als je dan ook nog eens bedenkt dat ze een ‘betaal-wat-je-wilt’ principe hanteren snap je wel dat ze de medische wereld flink op zijn kop hebben gezet.

E-health staat of valt natuurlijk met de kwaliteit van de website. Wij geven vormgevingsadviezen en zorgden ervoor dat de huisstijl werd geoptimaliseerd. Ook spelen we een consulterende rol op het gebied van marketing.

Therapieland is een initiatief van Zorglab, de denktank van de MoleMann groep. Het bedrijf bestaat sinds 2012 en is de belangrijkste pionier op het gebied van digitale psychische hulp.

 

Stefanaki - Fellows werkt sinds 2013 voor Stefanaki, een Grieks bedrijf dat exclusieve behangen, gordijnen en meubels aan hun klanten levert. Ook verstrekken ze stylingadviezen.

We ontwierpen voor Stefanaki een nieuwe huisstijl inclusief nieuw logo. Hierbij combineerden we een moderne touch met de historische achtergrond van het bedrijf. Verder ontwikkelden we onder andere een website en ontwierpen we de façade voor hun bedrijfspand. Zo helpen we onze Griekse klanten door de crisis.

Website.jpg