Hersenz Website

Hersenz Website

 Hogeschool van Amsterdam - Urban Vitality

Hogeschool van Amsterdam - Urban Vitality

 Innovam Jack

Innovam Jack

 Sena Performers Magazine

Sena Performers Magazine

 ARN Afvalcheck campagne

ARN Afvalcheck campagne

 International Talent Event Amsterdam

International Talent Event Amsterdam

 Caldic collectie Boek

Caldic collectie Boek

 Museum Voorlinden Boek

Museum Voorlinden Boek

 Kunsthal Rotterdam Expositie

Kunsthal Rotterdam Expositie


 

Over Fellows

Fellows is een fullservice ontwerp- en reclamebureau. We bestaan inmiddels meer dan tien jaar. Ons DNA: no nonsense, kritisch, strategisch, inhoudelijk en conceptueel sterk, middelenvrij, efficient, alles met aandacht en resultaatgericht.

Kracht

Wij lopen warm voor communicatieopdrachten waarvan het effect zichtbaar en meetbaar is. We streven naar maximale impact door gebruik te maken van creatieve concepten die niet op zich zelf staan, maar gebaseerd zijn op de kernwaarden, positionering en huisstijl van de opdrachtgever. Wat ons onderscheidt van andere bureaus is dat wij de kracht van reclame gebruiken in grafisch werk en de kracht van design in ons reclamewerk. 

Aanpak

Bij Fellows werken we niet met een dure accountlaag. Het vaste aanspreekpunt is altijd  één van de makers. Deze is van A tot Z betrokken bij een opdracht, zodat er snel geschakeld kan worden en de klant ieder moment een sparring partner bij de hand heeft. Ondanks, of misschien wel dankzij, onze compacte organisatie zijn we in staat om omvangrijke, arbeidsintensieve opdrachten in korte tijd te realiseren.

 

Nominatie voor dag van de citymarketing

Fellows is genomineerd voor de Citymarketing Award!


Animaties & Moving Infographics

 

Fellows heeft iets nieuws bedacht: een infographic, maar dan in filmvorm! Mensen krijgen tegenwoordig zoveel informatie te verwerken dat we vonden dat er een nieuwe aanpak nodig was. De moving infographic is simpel en aansprekend tegelijk. Wat wil je nog meer?


Facebook en de kracht van storytelling

Voor de meeste mensen is Facebook haast niet meer weg te denken uit de dagelijkse routine. Het online profiel is een verlengstuk van de eigen persoonlijkheid geworden en wordt ingezet om de meest uiteenlopende contacten te onderhouden. Niet alleen met vrienden, maar ook met merken. De formule voor commercieel succes lijkt simpel. Bedrijven met goede content worden massaal gevolgd. Gebruikers hoeven daar maar één keer voor te klikken. Maar goede content ontstaat niet vanzelf. Het is vaak het resultaat van uitgebreide research en veel creativiteit.


Online Media Tools

SocialMediaTool2_intro.jpg

Dankzij uitdagende opdrachten rond online targeting en de bijbehorende mediakanalen hebben we de afgelopen jaren de nodige ervaring opgedaan met online media. Een goede strategie is hierbij van groot belang, anders staat investeren gelijk aan geld weggooien.

 

Om de optimale online media strategie te ontwikkelen brengen wij graag het online medialandschap en het gedrag van de concurrentie voor u in kaart. Hierbij draait het niet alleen om de conversiemomenten, maar vooral ook om de opbouw daar naartoe. Met onze online media tools vindt u moeiteloos uit waar de benchmark ligt en hoe uw bedrijf het doet.