fellows-pandnoord.jpg

Adresgegevens

Fellows

PAND NOORD | Meeuwenlaan 98-100 | 1021JL Amsterdam

Contact 

Mail naar info@fellows.eu of bel Oscar Schimmel 020 - 4199 222

Openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam CS kun je het beste de (gratis) pont naar IJplein pakken. Daarna wandel je rechtdoor over de Meeuwenlaan tot je aan je rechterhand Pand Noord tegenkomt. 
Je kunt ook bus 32 pakken vanaf CS. Stap uit op de Johan van Hasseltweg en ga hierna de Meeuwenlaan in.
Je loopt door tot je aan je linkerhand Pand Noord ziet.

Auto of caféracer

Ons bureau ligt dicht bij de ringweg van Amsterdam. Neem afslag Noord s116. Daarna ga je rechtdoor en neem je afslag s118. Sla vervolgens linksaf naar de Johan van Hasseltweg. Neem de eerste afslag op de rotonde (Meeuwenlaan) en je komt vanzelf Pand Noord tegen.

Parkeren is gratis.


fellows_toys.jpg

Over Fellows

Fellows is een fullservice ontwerp- en reclamebureau. We bestaan inmiddels meer dan tien jaar. Ons DNA: no nonsense, kritisch, strategisch, inhoudelijk en conceptueel sterk, middelenvrij, efficient, alles met aandacht en resultaatgericht.

Kracht

Wij lopen warm voor communicatieopdrachten waarvan het effect zichtbaar en meetbaar is. We streven naar maximale impact door gebruik te maken van creatieve concepten die niet op zich zelf staan, maar gebaseerd zijn op de kernwaarden, positionering en huisstijl van de opdrachtgever. Wat ons onderscheidt van andere bureaus is dat wij de kracht van reclame gebruiken in grafisch werk en de kracht van design in ons reclamewerk. 

Aanpak

Bij Fellows werken we niet met een dure accountlaag. Het vaste aanspreekpunt is altijd  één van de makers. Deze is van A tot Z betrokken bij een opdracht, zodat er snel geschakeld kan worden en de klant ieder moment een sparring partner bij de hand heeft. Ondanks, of misschien wel dankzij, onze compacte organisatie zijn we in staat om omvangrijke, arbeidsintensieve opdrachten in korte tijd te realiseren.